PROJECTS

Macheta Hala Industriala Bragadiru 

Doar câteva persoane din zilele noastre își mai amintesc de Dumitru Marinescu-Bragadiru. Cu toate acestea, pe vremea lui, a fost considerat una din cele mai remarcabile figuri din București, Romania. El a fost un industrialist, mândru să construiască clădiri mari și structuri inventive. Printre cele mai frumoase clădiri, el a emis Palatul Cultural, un loc mare care este clădit precis, de angajații săi. Palatul Cultural și celelalte clădiri ale sale au lăsat o împresie bună arhitecților care s-au familiarizat cu această muncă.

La fel ca Bragadiru, arhitecții si inginerii proiectanți au propus spații multifuncționale precum nucleul structurii halei lor industriale. Poți pune câteva echipamente industriale în interiorul halei și poți avea în continuare un spațiu deschis pentru a merge prin jur. Holurile au fost construite urmărind același principiu fundamental și este în general spațios. Structura arată, de asemenea, două clădiri separate unde poți pune birouri operaționale și un subteran pe care il poți folosi ca subsol sau cameră de depozitare.

Macheta Hala Industrială Bragadiru are o mare unitate stilistică accentuată de oțelărie. Grinzile sunt așiniate simetric, oferind clădirii un aspect remarcabil. Acoperișul de oțel oferă o aliniere simetrică deschiderilor. Aceste deschideri sunt folosite pentru a lăsa lumina naturală să pătrundă în interior.

Utilizând o paletă de alb și gri, aspectul este iluminat. Per total, Macheta Hala Industrială Bragadiru este o imagine perfecă pentru felul în care trebuie proiectata o hala de producție si depozitare.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești