Program Parteneri 2020-11-29T17:28:29+03:00
DESCOPERĂ

Cea mai scurtă cale catre

10% venituri suplimentare

cu 90% mai puțină muncă

DESCOPERĂ

Cea mai scurtă cale catre
10% venituri suplimentare
cu 90% mai puțină muncă

Detalii

Register now

Suntem la un formular distanță,
așteptând să te cunoaștem.


macheta imobiliare
macheta

Descoperiți programul
nostru de afiliere

Am lucrat în ultimii 15 ani pentru a ne dezvolta serviciile, operațiunile și capacitatea noastră de a furniza modele arhitecturale calitative și în timp util, redări și videoclipuri. Avem clienți în 20 de țări de pe glob, iar feedback-ul a fost constant și pozitiv.

Începând cu acest an, ne propunem să ne extindem rețeaua de afaceri și să sprijinim mai multe companii de pe glob. Știm că nevoia pentru tipul și nivelul nostru de servicii există, dar este greu să fim peste tot. Acesta este motivul pentru care ne bazăm pe dumneavoastră, viitorul nostru partener, pentru a fi farul nostru și pentru a canaliza aceste afaceri către Blueprint Architecture.

S-ar putea să lucrați în domeniul bunurilor imobiliare, al consultanței financiare, al designului interior sau în domeniul construcțiilor și să petreceți cea mai mare parte a timpului înconjurat de potențiali clienți: oameni care au nevoie de materiale de prezentare mai bune pentru proiectele lor.

Apreciem sprijinul dvs., motiv pentru care recomandarea Blueprint Architecture nu se încheie cu o simplă mulțumire, ci cu venituri suplimentare. Odată ce contractul si firma recomandata de tine ne devine client, munca ta este finalizată și primești 10% din comanda lui. S-ar putea să fie doar cei mai ușori bani câștigați vreodată.

Experiență Relevantă

Compania noastră are 15 ani de la crearea primului produs și reunește arhitecți și profesioniști capabili să transforme chiar și cele mai complexe proiecte în modele realiste.

Procese optimizate

Ne uităm constant în fluxurile noastre operaționale, căutând să îmbunătățim eficiența și satisfacția clienților. Scopul nostru este să avem un proces ușor și un serviciu excelent.

Portofoliu internațional

Am creat modele pentru proiecte industriale sau rezidențiale în 20 de state. Și asta ne determină să credem că serviciul nostru nu este doar competitiv, ci și peste standardele generale.

MACHETE

Servicii

Blueprint reprezintă modelarea arhitecturală impecabilă, redări curate și prezentări video concepute profesional. Acoperim atât proiectele industriale, cât și cele rezidențiale cu o echipă foarte experimentată și dedicată.

Machete
Randari 3D
Video Prezentări
PARTENERI

Avantaje
Parteneri

Calitatea unei afaceri depinde de satisfacția partenerilor săi. Iată principalele trei moduri în care acest program contribuie la succesul personal sau profesional.

 • Venit pasiv

  Odată ce ne veți cunoaște, veți vedea cât de simplu este să vă ajutați clienții, și pe noi înșine. Este o oferta win-win cu 10% beneficii suplimentare.

 • Vânzări mai multe

  Machetele de arhitectură, randarile și prezentările video îi ajută pe investitori să înțeleagă mai bine proiectul și să evite multe întrebări pe drum.

 • Clienți fericiți

  A lua o povară de la clienții tăi sau a le oferi asistență de calitate va contribui la satisfacția acestora și la durata colaborării tale.

Once you get to know us you will see how simple it is to help your clients, us and yourself. It’s a win-win-win with 10% extra benefits.

If your clients’ sales impact your business directly, this might be the strongest point. Architectural models, renderings and video presentations help investors get a better understanding of the project and avoid many questions on the way.

Taking a burden from your clients or offering them quality support will contribute to their satisfaction and the length of your collaboration.

avantaje
macheta bloc
office
afiliere
sala
CLIENTI

Avantaje
Clienți

Avem obiective comune: clienți fideli și impresionați. Deci, să vă arătăm ce facem.

 • Creșteți vânzările

  Toate serviciile noastre sprijină departamentul de vânzări în a oferi cumpărătorului o imagine de ansamblu clară asupra proiectului. De aceea, prezentările video profesionale și randările pentru clădiri rezidențiale și industriale sunt de mare ajutor.

 • Decizie de cumpărare mai rapidă

  Dacă clienții pot vedea dintr-o privire pentru ce plătesc, vor lua mult mai puțin pentru a decide dacă le place. Odată ce acest pas este făcut, calea se încadrează în procedurile obișnuite.

 • Aspect profesional

  Un suport de prezentare de înaltă calitate va crea încredere și loialitate.

All our services support the sales department in offering a buyer a clear overview of the project. There are moments and markets where online is the best place to get interest. That is why professional video presentations and renderings for residential and industrial buildings are a great help.

If customers can see at a glance what they are paying for, they will take much less to decide if they like it. Once this step is done, the path falls under the usual procedures.

Business is a lot about image. Sloppy materials can lead a buyer to think poorly about the supplier. A high quality and spotless presentation support will however build trust and loyalty.

Cum funcționează?

Ne plac lucrurile simple. Acest program este creat astfel încât va economisi timp și va genera o creștere a veniturilor.

venituri pasive
N—01
Inscrie-te in Program

Lasă-ne datele tale de contact în formular și vom intră în legătură cu tine în doar câteva zile lucrătoare.

N—02
Recomanda Blueprint clientilor tai

Ajuta-ne sa inaintam oferta noastra clientului tau, si de restul ne ocupam noi.

N—03
Primesti 10% din valoarea comenzi

Țineți legătura cu departamentul nostru de vânzări și / sau cu clientul dvs. și odată ce recomandarea dvs. va deveni un client plătitor, veți primi 10% din valoarea proiectului.

Mai mulți clienți, mai multe venituri pasive

Learn More

Despre noi

De 15 ani, am adunat sau extins know-how-ul, construind un portofoliu solid și am oferit serviciile noastre pe piața internațională. Mai mult, de 15 ani am adunat clienți mulțumiți și fideli.

Devino Partener

CE SPUN CLIENȚI NOȘTRI

“Colaborarea Epstein cu Blueprint Architecture a fost foarte buna. Ne-au fost onorate toate cerintele cu promptitudine si flexibilitate iar punctul forte este faptul ca sunteti o echipa care se adapteaza din mers cerintelor clientilor.”

Nicole Sommer, Epstein

“Colaborarea cu cei de la Blueprint Architecture a fost o colaborare deosebit de usoara, au pus la dispozitie toate informatiile necesare pentru a face o macheta perfecta. Ii recomand cu drag deoarece isi fac treaba foarte bine si sunt niste profesionisti.””

Pastrav Adrian, Regnum Residence and Spa

“ Investitorul proiectului nostru (de origine germană) a apreciat calitatea machetei subliniind că decizia de a realiza macheta în România (și nu în Germania cum intenționase inițial) a fost una foarte bună.”

Vlad Sârbu, Manager Proiect

Gata sa incepi?

Aplică Acum! La finalizarea proiectului primesti 10% din valoarea comenzii.


Ai întrebări suplimentare?
Contacteaza-ne

Call Now Button