Video 2023-04-05T10:47:17+03:00

Machete
de arhitectura

Machetele arhitecturale sunt cea mai potrivită metodă de a angrena toate simțurile în procesul de descoperire a clădirilor ce urmează a fi construite. Sunt o realitate palpabilă, cu care putem interacționa după cum ne-o cere curiozitatea și interesul. La Blueprint Architecture executăm machete pentru dezvoltatorii imobiliari care își doresc să vândă mai repede și mai bine

Machetele de arhitectură sunt o punte între filosofia de proiectare a arhitecților și ideile de design. Ele ne ajută să vedem în spațiu cum va arăta un proiect imobiliar, la o scară mai mică sau mai mare.

Poate fi vorba despre un ansamblu rezidențial întreg sau despre un singur apartament, despre o vilă sau un parc de distracții, despre un complex muzeal sau despre un centru cultural.

E greu să ni le imaginăm în toată complexitatea lor și e încă și mai greu să le deslușim direct de pe planșele unui arhitect. De aceea e nevoie de machete.

Puterea lor de convingere depășește cu mult orice descriere dintr-o broșură sau explicațiile unui agent imobiliar. Dacă o imagine face cât 1000 de cuvinte, atunci o machetă face încă pe atât și mai și vinde, pe deasupra.

Call Now Button