Despre Noi 2021-03-04T17:48:46+03:00
Despre Noi

Blueprint Architecture

Suntem Blueprint Architecture, iar povestea noastra a început în 2011, la scară mică. Pe atunci ne ocupam cu machete pentru concursuri și uneori lucram împreună cu profesori universitari de arhitectură pentru machetele de care aveau nevoie. Asta ne-a ajutat și pregătit pentru ceea ce ne aștepta în viitor. Pentru că acela a fost punctul în care am început să ne remarcăm și care ne-a ajutat să ducem profesionalismul în alte sfere.

Atunci am lansat site-ul și am înțeles cum pasiunea pentru geometria în spațiu se poate îmbina armonios cu elemente artistice pentru a obține machete de arhitectură plăcute ochiului. Am început să facem machete din ce în ce mai complexe și mai detaliate care să-i fascineze atât pe arhitecți, cât și pe dezvoltatorii imobiliari și pe clienții lor.

Între timp, ne-am extins atât obiectul activității, cât și piața pe care activăm. Suntem o echipă de arhitecți, artiști 3D, peisagiști, designeri și constructori idealiști și mereu plini de inspirație. 

echipa

Contacteaza-ne

Ne dorim, în primul rând, să oferim cele mai bune soluții de eficientizare a procesului imobiliar, începând încă din faza de proiectare. Indiferent de dimensiunea și complexitatea proiectului, noi vom veni cu idei și metode ingenioase de prezentare și promovare a clădirilor ce urmează a fi construite.

Ne plac provocările și nu ne dăm în lături de la nimic. Realizăm machete, randări 3D și animații pentru orice tip de proiect, fie că vine din zona industrială, culturală sau rezidențială. Cu cât mai detaliat și mai complex – cu atât mai bine. Ne place să ne punem mintea și aptitudinile la contribuție și să oferim lucrări care aduc rezultate palpabile clienților noștri.

În plus, nu suntem competitivi doar în atelier, ci și pe piața pe care activăm. Respectăm cu strictețe deadline-urile, suntem riguroși, oferind un preț corect și o execuție impecabilă a lucrărilor. Alegându-ne pe noi, faceți o mișcare strategică, una ce se poate transforma într-o colaborare pe termen lung. Pentru că alături de noi veți beneficia mereu de o comunicare deschisă, de ajutor în a alege cele mai bune soluții pentru proiectul dumneavoastră și de materiale care depășesc așteptările.

15

ANI DE EXPERIENTA

17

ARHITECTI

700

MODELE FINALIZATE

TEAM

Members

Adrian

Ceo & Arhitect
Adrian Corduneanu

Karina

Operations
Karina Raicu

Alina

Marketing Consultant
Alina Tabusca

cristian

Sales Specialist
Cristian Leinhard

Mara

Junior Marketing
Mara Dinica

Andreea

Dioramas Department
Andreea Stoica

Trayan

Electrical Engineer
Trayan Stoyanov

Cosmina

Landscape Artist
Cosmina Ghita

Alexandru

Technical Designer
Alexandru Galbenu

Ana

Interiors and Details
Ana Costea

Techical Assembly
Narcis Padurariu

Visuals and Colorist
Theo Cristea

Dragos

Quality Control
Dragos Tanasie

vlad

Renderings 
Vlad Stefan

MACHETE DE ARHITECTURA – BLUEPRINT ARCHITECTURE

VEZI PROIECTE

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești

Call Now Button