PROJECTS

Fabrica Adeplast PloiestiAcest proiect ne arată planurile inițiale ale Adeplast Power Plant printr-un model de scară arhitecturală.Acest model simplu ne oferă o prezentare generală asupra unui presupus produs terminat al întregii supreafețe de teren care găzduiește centrala electrică și structura fabricii însăși.

Întregul ansamblu, așa cum este prezentat in model,  cuprinde mai multe clădiri ( în total trei) care sunt distribuiete egal în două secțiuni pe teren.Secțiunile sunt separate de o bandă subțire de gazon. Dacă te uiți de sus la model, vei vedea prima clădire localizată în nord si care este colorată cu albastru si are acoperiș roșu. A doua structură, cea din sud, este cea mai mare dintre cele trei clădiri și este colorată complet cu albastru cu acoperiș gri. În cele din urmă, in apropiere este o clădire mică din aceeași schemă de culoare care este cea mai mică dintre cele trei clădiri. În întregime, clădirile sunt bine distribuite și sunt estetic plăcute ochiului.

Acest întreg disign a fost creat pentru a face fluxul de echipament și materiale să vină mai ușor.După cum putem vedea în model,  aici sunt forme albe care reprezintă  camioanele și vehiculele care vin și pleacă de la centrala. Asta este pentru a-i arăta clientului schema traficului terenului. Asta le permite, de asemenea,  să vadă cât de ușor este pentru vehiculele fabricii să se miște în jurul zonei largi de teren,  făcând astfel o cale convenabilă pentru toate tipurile de vehicule.

Modelul clădirii și al vehiculelor este construit din PVC  și baza dintr-o placă subțire de lemn. Acesta a fost creat într-un interval de 3-4 zile.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești