PROJECTS

Macheta Ansamblu Rezidential – Ilot Grace Kelly, MonacoAtelierul nostru de machetare realizează machete de arhitectura atat la noi în țară, cat și în afara ei. Proiectul de față fost comandat de catre un beneficiar din Monaco, Franta.

Macheta s-a dovedit un real succes fiind o piesă foarte important în procesul de prezentare a proiectului. Arhitectii si inginerii proiectanti au nevoie de metode perfecte pentru a-si transmite intr-un mod cat mai atragator ideile potentialilor clienti.

Machetele de arhitectura sunt critice pentru societatea de azi pentru ca permit previzionarea si o buna viziune. De asemenea, permit identificarea oricaror puncte slabe in proiectul arhitectural si contracararea/ corectarea acestora inainte de inceperea propriu zisa a proiectului.

Machetele de arhitectura vand. Sunt un instrument puternic de marketing, un instrument de care ar trebui sa tina cont orice dezvoltator imobiliar.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești