PROJECTS

Macheta Ansamblu Rezidential Zenia ClujMachetele de arhitectura sunt atat de populare incat oamenii se asteapta sa le vada atunci cand vorbim de proiecte mari de constructie. Prin urmare, daca un ansamblu rezidential nu dispune de o macheta arhitecturala, credibilitatea proiectului poate fi stirbita.

Este adevarat ca o macheta de arhitectura atrage un cost suplimentar, dar este cu siguranta o investitie semnificativa, care merita intotdeauna. Oamenii inteleg deja ca un proiect mare necesita un model arhitectural 3D din mai multe motive, iar revizuirea si inspectia sunt doar doua din ele.

Machetele sunt folosite in continuare la scara larga pentru ca ajuta constructorii si alte persoane implicate intr-un proiect sa inteleaga mai usor anumite concepte si idei, sa vada mai bine anumite solutii.

Exista un stil specific de comunicare in fiecare domeniu, fie ca ne referim la profesii, discipline sau industrii. Dat fiind acest lucru, este dificil sa comunici idei atunci cand oamenii vorbesc limbi diferite, iar aici intervin machetele de arhitectura.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești