PROJECTS

Macheta Ansamblu rezidential – De Silva ResidenceCati dintre noi nu si-ar dori un apartament pe malul marii? Vanzand potentialul unei astfel de idei, cei de la De Silva Residence au materializat acest concept intr-un proiect imobiliar destinat celor care stau in zona, sau celor din alte orase care vor o locuinta de vacanta aproape de litoral.Blocurile au fost proiectate in asa fel incat sa se imbine cu senzatiile pe care litoralul le da vizitatorilor, pentru acest lucru forma ondulata a balcoanelor a fost implementata, pentru a aduce aminte de valurile marii.

Un alt punct important care a facut complexul residential sa fie mai atractiv a fost promenada dintre unitatile de locuit, care culmineaza cu zona de Piscina si agrement.Atelierul nostru de machetare a acordat o atentie sportita reprezentarii zonei pietonale si de agrement, prin realizarea in detaliu a finisajelor de terasa, a celor ale promenadei, si prin adaugarea de vegetatie, si diferite culori pentru a scoate in evidenta spatial in care locatarii isi vor petrece timpul liber.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești