PROJECTS

Macheta Aviatiei Park Forte PartnersDescrierea Proiectului:

Forte Partners isi propune sa aduca impreuna o comunitate bine rotunjită și holistică cu ideile lor de dezvoltare imobiliară.Unul din proiectele lor cele mai recente este Parcul Aviatiei, situat in nordul Bucurestiului.Locul urban are o mare concentrare de activitati tehnologice variate.Cu toate acestea, Forte Partners au gasit locul potrivit pentru a construi un complex care va satisface nevoile personale ale muncitorilor din zona.Arhitectii machetei au făcut dreptate complexă, punând accentul pe modelul său elegant, centrele verzi si atmosfera calduroasa.

Fiecare spatiu are partitii efective, pentru a furniza potentialilor rezidenti o adaptare rapida la stilul de viata modern.Exista doua apartamente, care sunt combinate impreuna prin patrate, spatii verzi si rute de trafic.Viitorii rezidenti vor avea oportunitatea sa se miste in jur, in aer liber. Isi pot duce, de asemenea, copii in parcul Herastrau, care este pur si simplu la o distanta de 8 minute de mers de la complex.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești