PROJECTS

Macheta Banca Transilvania Cluj NapocaAceasta macheta este realizata pentru Macheta Banca Transilvania care se află în Cluj Napoca, România.Acest model reprezintă o reprezentare a clădirii unei instituții bancare bine cunoscute, Banca Transilvania.

Macheta arată că echipa de arhitecți responsabili de proiect urmărește un aspect mai vechi al clădirii, cu o senzație de vintage.Clădirea combină culorile călduroase, albe și gri.Acestea sunt culorile care au fost utilizate frecvent de clădirile bancare mai vechi, lucru pe care acest design dorește să îl reproducă.
Ceea ce adaugă și mai mult la designul general al constructiei, sunt unele dintre materialele folosite pentru realizarea clădirii, după cum se arată în model. Macheta prezintă părți ale clădirii din cărămidă, în timp ce laturile clădirii sunt făcute din materiale ceramice pentru a da un ușor stil greco-roman.Senzația generală a noii clădiri a băncii este o încrucișare între arhitectura stilului Wall Street și o structură clasică europeană.

Macheta conceptuala este foarte simpla și prezintă doar clădirea băncii.Nu au fost adăugate alte elemente, cum ar fi modelul de persoane, mașini sau copaci, deoarece s-a pus accent pe volumetrie si forma.Macheta clădirii bancare este deja suficient pentru a da o reprezentare clară a aspectului real.Ceea ce face ca modelul să fie unul bun sunt detaliile acestuia.Fiecare caramida, fasciculul și căptușeala pot fi văzute în reprezentare.Oricine se uită la macheta poate înțelege cu claritate cum va arăta clădirea reală.

Modelul este realizat dintr-o combinație de PVC alb și lemn de culoare brună, cu baza care este realizată din material acrilic foarte robust.Toate materialele care au fost folosite sunt foarte durabile.Acest lucru este dorit pentru a se asigura că modelul nu se va sparge usor. A fost creat într-un interval de 10 zile și o echipa de 3 arhitecti.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești