PROJECTS

Macheta Bloc Locuinte – Genial ResidenceAceasta macheta de arhitectura a fost realizată în cadrul atelierului nostru la cererea unui dezvoltatorului imobiliar. Blocul din imagini face parte dintr-un complex rezidențial de cinci astfel de blocuri identice. Beneficiarul a dorit doar realizarea unui singur imobil la scara 1:50, tocmai pentru a nu fi nevoit să construiască o machetă întreagă de dimensiuni mari cu cinci astfel de cladiri.

Celelalte cinci blocuri vor fi construite la o scară mult mai mică într-o machetă separată, pentru a prezenta publicului larg modul în care sunt amplasate în oraș și raportul față de străzi. Fiind realizată la scară 1 la 50 macheta poate arăta niște detalii care sunt importante, precum balustrade, finisajele de pe pereți modul în care vor fi așezați stâlpii de iluminat și nu în ultimul rând gazonul și copacii. Macheta a fost dotata cu un capac de plexiglas și sistem de iluminare cu lumină caldă.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești