PROJECTS

Macheta Brad Craciun Philips Citadela Alba 

Aceasta macheta este o propunere de proiect pentru un mic oras alb de Craciun, ce va fi marcat de pomul de Craciun Philips din Cetatea Alba.Acest oras fortificat este securizat si inconjurat de o structura arborescenta pentru a face ca cetatea sa fie exclusiv un mic oras de Craciun, pe tot parcursul anului.Aceasta macheta este proiectata si construita de catre o echipa creatoare de arhitecti ce au lucrat cu foarte mare atentie pentru a asigura clientilor vibratia magica a Craciunului.

Pentru ca macheta sa arate cat mai real, am folosit cateva elemente creative cum ar fi poduri, un mic deal si vegetatie in jur, un sistem de iluminat in interior si exterior (atat la casute cat si in interiorul spatiului liber astfel incat orasul sa fie vizibil si noaptea), un pom de Craciun construit in interiorul orasului cat si  zapada alba care acopera intreg orasul in ideea de a avea o atmosfera de vacanta totala. Locatia geografica, modelul si designul structural al caselor au fost studiate corespunzator de catre dezvoltatori imobiliari profesionisti. Dupa cum puteti vedea, avem atat un bungalou, cat si o cladire cu doua etaje rezidentiale pentru ca visul Craciunului alb din copilaria dvs. sa devina realitate.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești