PROJECTS

Macheta Casa Demontabila – Chatel Project SinaiaChatel Project este cel mai mare proiect rezidential din Sinaia si isi propune sa redefineasca confortul departe de zgomotul si poluarea marilor orase. Întins pe o suprafata de 10.000 mp, complexul insumează 14 vile cu un design deosebit, specific zonelor de munte, un total de 107 de locuințe, 109 locuri de parcare, zone verzi si de agrement de 2500 de metri pătrați.

In cadrul targurilor imobiliare, firmele de constructii si investitorii din domeniul imobiliar incearca sa prezinte posibililor clienti produsul pe care vor sa il vanda intr-un mod cat mai interactiv si cat mai simplu de inteles. Din acest motiv machetele de case demontabile au rolul de a arata unui cumparator cu vedere slaba in spatiu si care intelege mai greu un plan de arhitectura, modul in care o casa este compartimentata, si proportia dintre camere.

De obicei lucrate la o scara de dimensiuni mai mari decat cele uzuale, cum ar fi 1:25 sau 1:30, machetele demontabile reusesc sa scoata in evidenta detalii precum tamplaria geamurilor, finisajele de pardoseala (cum este parchetul orientat catre o anumita directie, sau rosturile dintre placile de gresie si faianta), iar prin folsosirea de elemente de anturaj precum oameni, mobilier, plante, se da o nota de realism machetei, si totodata impresioneaza vizual prin detaliu.

Este mult mai util realizarea unei machete la scara intr-o faza premergatoare constructiei, pentru ca in acest moment se pot vedea eventualele greseli de proiectare, si se pot vedea proportiile de gabarit ale camerei, si cat de mult loc ocupa mobilierul sau alte elemente in spatiul destinat locuirii.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești