PROJECTS

Macheta Central District Lagoon CityLagoon City este un proiect mixt de mari dimensiuni, cu o componentă rezidențială de 290 de apartamente, o clădire de birouri de 8.000 mp GLA, 7.800 mp de spații comerciale, și un hotel de 5 stele, cu 300 de camere, construite în jurul unei lagune cu plaja de 18.000 mp. Proiectul este implementat în baza unei licențe exclusive Crystal Lagoons.

Machetele de arhitectura sunt o modalitate excelenta pentru designeri de a vedea o reprezentare 3D si de a se bucura de o senzatie fizica a modului in care un proiect de constructie urmeaza sa fie dezvoltat. Impreuna cu randarile 3D, machetele de arhitectura reprezinta o alta faza a designului arhitectural care poate informa asupra modului in care arhitectul procedeaza in timpul procesului de creatie si constructie.

Machetele de arhitectura sunt atat de populare incat oamenii se asteapta sa le vada atunci cand vorbim de proiecte mari de constructie. Prin urmare, daca un ansamblu rezidential nu dispune de o macheta arhitecturala, credibilitatea proiectului poate fi stirbita.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești