PROJECTS

Macheta Central ResidenceCentral Residence este un nou complex rezidential aflat in zona centrala a orasului Bucuresti. Complexul ofera acces facil catre centrul orasului si catre toate facilitatile notabile pe care orasul Bucuresti le ofera. Complexul rezidential iti pune la dispozitie o colectie de cinci blocuri de apartamente moderne si distinse, proiectate conform standardelor de arhitectura si urbanism occidentale.

Scopul oricarei companii este sa-si creasca veniturile, ceea ce se raporteaza la un numar de vanzari cat mai ridicat. Pentru a putea atinge acest scop, strategiile de marketing joaca un rol extrem de important. Dincolo de investitia in oameni si in cele mai bune strategii, o optiune mai accesibila si eficienta o reprezinta machetele de arhitectura.

Utilizarea unei machete de arhitectura in faza de constructie, de consolidare sau de restaurare contribuie la stabilirea celor mai bune optiuni de materiale, dar si la determinarea bugetului necesar implementarii proiectului mult visat. Un aspect care te va interesa va fi modul de interactiune al constuctiei cu elementele din jur, dar si cum se va prezenta constructia pe termen lung. Machetele de arhitectura pot contribui la cresterea eficientei unei afaceri si la restabilirea impactului firmei pe piata, influentand in cele din urma evolutia numarului de vanzari.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești