PROJECTS

Macheta Centrala Nucleara CernavodaCentrala nuclearoelectrica de la Cernavoda este unica de acest fel din Romania. Planul initial, datând de la începutul anilor 1980, prevedea constructia a cinci reactoare. Unitatea I a fost terminată în 1996, are o putere electrică instalata de 706 MW si produce anual circa 5 TWh. Unitatea II a fost conectata la sistemul energetic national pe 7 august si functionează la parametri nominali din luna septembrie, anul 2007.

Lupta pentru a deveni o tara cu emisii de carbon zero este una grea. Unul dintre cele mai importane elemente ar fi chiar Centrala Nucleară de la Cernavoda, cel putin in ceea ce priveste productia de energie electrica. In Romania, una dintre cele mai importante surse de productie a energiei electrice o reprezinta energia nucleara.

Doriti sa realizati macheta unei fabrici, a unui depozit sau alt spatiu industrial? Noi va putem ajuta.

Blueprint Architecture pune in practica machete de arhitectura cu un grad de detaliu incredibil care servesc diverselor scopuri.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești