PROJECTS

Macheta Complex Imobiliar MeteorologieiAcesta este un model-macheta al locuinței rezidențiale Meteorologiei. Se compune din două clădiri frumos proiectate care se află într-un complex rezidential nou creat.Macheta prezintă nu numai clădirile, ci întregul complex, inclusiv zona de teren în care sunt clădirile. Modelul arată mai întâi că verdeața, cum ar fi iarba verde întins, și copacii care sunt foarte mult accentuati în arhitectura spatiului inconjurator.

În timp ce există mai mulți copaci și o peluză întreagă care înconjoară complexul, există, de asemenea, căi de accces precum trotuare și un drum între cele două clădiri.Acest lucru este de a face mai ușor pentru chiriasi să se deplaseze prin complex, astfel încât acestea să poată intra cu usurinta în oricare dintre clădiri.
Altele lucruri in afara de drumul și verdeața, modelul arată că există și o parcare subterană.Parcarea din subsol se găsește în partea din față a primei clădiri. Modelul arată o mașină care intră în subsol pentru a oferi oamenilor o idee despre modul în care vehiculele pot intra în parcare.

Ceea ce face aceasta macheta sa fie cu adevărat remarcabila este atenția sa foarte precisă la detalii si gradul de realism.Din cauza tehnologiei și a preciziei, modelul se potrivește exact cu aspectul clădirii reale, aratand ca atunci când va fi finalizat.Acesasta macheta cu siguranta nu arata ca o structura bruta, ci un model in miniatura al rezultatului finit.

Pentru a face modelul mai realist, arhitectul din spatele modelului a adăugat, de asemenea, modele de mașini și câțiva oameni.Acest lucru este cel mai probabil să prezinte direcția fluxului de trafic de la momentul în care mașinile intră și ies din complex.
În ceea ce privește materialele utilizate pentru realizarea modelului, acesta este realizat dintr-un amestec de PVC și plexiglas acrilic foarte durabil, ceea ce va face modelul ca un întreg foarte robust și nu poate fi rupt cu usurinta.Baza machetei este realizată dintr-o placă foarte solidă din lemn pentru a acționa ca fundație.
Pentru a crea aceasta macheta, un total de 16 zile a fost necesar pentru a realiza fiecare detaliu în macheta finala

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești