PROJECTS

Macheta Complex Rezidential One 66 BrasovAcesta este o propunere pentru complexul rezidential „One 66” din Brasov.Complexul rezidential este un ansamblu multi-familial sau un complex de apartamente, ca o mica comunitate de oras, cu doua sau mai multe cladiri si constructii adiacente.Acest complex rezidential arata ca un complex hotelier datorita designului sau luxos. Macheta are patru cladiri care sunt conectate intre ele si sunt proiectate uniform.Podurile care leaga cele patru cladiri au terase si balcoane. Macheta dispune de o parcare subterana unde locuitorii isi pot parca masinile.

Fiecare cladire are 10 sau mai multe etaje, cu terase pe fiecare etaj.Macheta prevede, de asemenea, o gradina sau un mini-parc sub podurile care leaga cele patru cladiri. Exista, de asemenea, copaci, masini si figurine umane pentru a face ca macheta sa fie cat mai reala. In plus, exista cladiri mici langa parc si parcare. Fiecare cladire are acoperis cu iarba verde care adauga culoarea peisajului.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești