PROJECTS

Macheta Fabrica ArcticMacheta este realizată la scara 1/1000 și a fost amplasată în spațiul de recepție a zonei de birouri din cadrul fabricii Arctic din Gaesti. Aceasta reprezintă întregul complex al noii fabricii,de masini de spalat Arctic, ce va fi construita la Ulmi judetul Dambovita,. La realizarea ei s-au folosit plexiglas vopsit gri, mucava vopsita si MDF. Pentru elementele de anturaj s-au folosit gazon sintetic, copaci , oameni și mașinuțe din PVC. Aceasta este protejată și cu ajutorul unei cutii din plexiglas transparent.

Timp de realizare: 20 zile

Acesta este o macheta a fabricii Arctic, care va fi destinata pentru realizarea unui important proiect industrial. Macheta cladirii este capabil sa ofere tuturor toate detaliile despre fabrica in sine.

Macheta este alcatuita dintr-o combinatie de lemn cu carton si placa din spuma. Pentru a furniza cu succes un proiect de calitate cat mai rapid, aceste materiale ajuta la crearea cladirilor cat si la afisarea exterioara a fabricii. Exista doua cladiri: cea mai mica este patrata si reprezinta birourile principale, in timp ce cladirea mai mare, de forma dreptunghiulara, este cladirea pentru productie. Exista iluminare cu leduri in interiorul cladirilor pentru a simti pulsul fabricii inclusiv pe perioada de noapte. Elementele de anturaj, cum ar fi autoturismele, copacii, gazonul si stalpii de iluminat sunt folosite pentru a oferi detalii cat mai clare. Peluza este realizata din material sintetic, iar copacii sunt prefabricati. Peluza va fi apoi taiata pentru drumuri, locuri de parcare si zone pietonale.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești