PROJECTS

Macheta Fabrica BOSCHAcest model este o reprezentare a zonei de producție Bosch.Campusul ne prezintă două centre de fabricație separate printr-o porțiune de verdeață.Aceasta a fost proiectată și creată de o echipă de arhitecți în termen de o săptămână.

Dacă ne uităm la întregul campus, putem observa că acesta este predominant încărcat de o mulțime de peisaje plăcute unde oamenii se pot relaxa.Întreaga zonă este acoperită de gazon care ne oferă impresia de natural a mediului înconjurător.Cu toatte acestea, putem observa că aici este o zonă cu arbuști, ce prin urmare  il face vizibil mai plăcut. În jurul campusului putem găsi pasarele ce duc de la o clădire a campusului la alta. Acest lucru permite muncitorilor și supervizorilor să acceseze zonele cu ușurință.

Uitându-ne la clădiri, ambele sunt vopsite cu alb, aceasta fiind culoarea aleasă de arhitect pentru proiect.Nu există clădiri înalte, dar acestea au fost create pentru a se extinde lateral, oferind mai mult spațiu  pentru echipament și alte lucruri necesare în fabrica de producție.

Modelul său a fost construit mai mult mentru eficiență decat pentru aspect, după cum putem observa în macheta.Ambele clădiri au mai multe intrări, așadar oamenilor le este ușor să intre și să iasă din clădire.În plus, modelul este proiectat într-o clasică formă pătrată,

Pentru a crea macheta, arhitecții au folosit mai ales PVC  pentru completarea durabilității.În ceea ce privește baza, aceasta a fost creată în special din lemn acoperit cu gazon artificial, pentru a-i oferi un aspect cât mai realist posibil, precum a rezultatului final.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești