PROJECTS

Macheta Family ResidenceArhitectii proiectului au optat pentru o arhitectura moderna, clara si echilibrata care foloseste cele mai noi tendinte in materie, integrand ferestre ample, balcoane generoase si spatii locative utile si bine compartimentate. Proiectul dispune de 10.000 mp teren in forma dreptunghiulara pe care se construiesc deja 4 imobile cu locuinte mixte al caror regim de inaltime este stabilit prin Puz la Parter+6 etaje+et 7 si et 8 retrase, ceea ce permite si pozitionarea unor apartamente premium la utimele doua etaje care vin insotite de terase generoase si spatiu adiacent.

In total, proiectul va genera la final un numar total de 280 apartamente diverse, foarte bine concepute, echilibrate, inundate de lumina naturala datorita geamurilor de mari dimensiuni, insotite de parcari delimitate si iluminate nocturn destinate noilor locatari si vizitatorilor acestora.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești