PROJECTS

Macheta Ferma Animale BertaqsiAceastă companie nu este cunoscută numai pentru constructiile sale rezidențiale și comerciale, dar este, de asemenea, unul dintre cei mai buni designeri pentru fabricile de producție industrială.Fabrica industrială este fabricată din cele mai bune materiale, in special oțel.Designerii nu numai că au asigurat durabilitatea structurii, ci și-au dorit să se asigure că această ferma este ușor de curățat și menținută de către proprietari.

Exteriorul clădirii este realizat din schele.Pereții au fost făcuți din plasa de oțel, făcând loc bine ventilat pentru animalele de fermă. Ei au optat pentru utilizarea de panouri de poliester pentru a îmbogăți iluminatul edificiului.Acestea au alternat roșile de poliester roșii și transparente. Coșurile transparente au fost amplasate strategic chiar deasupra vaselor pentru bovine.Fațada clădirii este realizată din panouri de poliester. Locul are o intrare mare în fața și în spatele fermei. Ei vroiau să se asigure că bovinele și lucrătorii agricoli intră cu ușurință.Ei aleg să mențină intrarea și ieșirea ca să fie goale de la ușă. În schimb, au folosit balustrade de oțel închise la intrarea și la ieșirea din spate.

Interiorul acestei ferme moderne se împărțea în trei.Partea centrală este utilizată pentru zona de mancare a vitelor.Au reușit să se potrivească cu 6 “cutii”. Fiecare cutie poate conține cel puțin zece până la 40 de animale, în funcție de mărimea acesteia.Pardoselile erau făcute din plăci.Au creat mini canale de-a lungul cutiilor, pentru a le face mai usor sa curata mizeria si aglomeratia. Suprafața bovinelor era foarte protejată cu balustrade metalice robuste pentru a se asigura că bovinele sunt controlate și pentru a evita spargerea. Acestea au ridicat spațiul bovinelor pentru a evita scurgerea apei atunci când curăță zona.

Părțile exterioare ale fermei au fost făcute în cai.Căile sunt create pentru a face mai ușor lucrătorilor agricoli să supravegheze bovinele fără a intra în spațiile lor de viață și hrănire.În general, acestea modernizează ferma care este robustă și poate fi ușor întreținută. Acest proiect este conceput pentru a face orice exploatare intensivă a animalelor să fie optimizata și de succes. Atenția sa deosebită la detalii face macheta sa fie cu adevărat utila in targurile expozitionale

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești