PROJECTS

Macheta Gradinita Comuna MogosoaiaDescrierea Proectului:

Acesta macheta prezintă clădirea unei grădinițe comune. Aceasta prezintă două etaje ce au mai multe secțiuni și camere. Deși nu este foarte înalta, această clădire se remarcă prin dimensiunea  sa. Prin urmare, copii nu trebuie să urce prea sus. În plus, școala poate avea încă mai multe camere de construit când ei vor avea nevoie să se extindă vertical.

După cum este prezentat în model, exteriorul clădirii este prietenos și luminos, datorită combinației de galben, verde și maro- o combinație de culori pentru un loc prietenos pentru copii. Spre deosebire de cele mai multe machete, aceasta ne prezintă interiorul detaliat, așadar putem vedea cum fiecare dormitor și alte camere pentru copii sunt plasate. Putem observa că al doilea etaj este ocupat în întregime de dormitoare și băi. Fiecare cameră are o atmosferă foarte veselă, cu modele pe podea și desene pe pereți. Pentru a adăuga lumină atmosferei, toți pereții sunt pictați cu alb pentru a oferi o senzație de luminozitate. În acest fel, întreaga zonă devine primitoare.

La parter putem vedea o zonă în care putem manca sau în care ne putem relaxa, amenajat cu mai multe mese rotunde și scaune de culori diferite. Acest lucru se face pentru a satisface vizitatorii atat pentru clădirile comune cat și de asemenea, pentru clădirile rezidențiale. Acesta este folosit ca sală de mese sau ca loc de relaxare. Podeaua este făcută dintr-un material de lemn deschis, pentru a-i crea spațiului o atmosferă prietenoasă.

ntregul model este făcut din lemn dur, cu o bază din placaj de lemn. Modelele interioare precum: masa, scaunele,  birourile sunt realizate din lemn dur și PVC rezistent. Toate materialele utilizate de arhitect au alese pentru a asigura că nu se va zgâria sau rupe cu ușurință.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești