PROJECTS

Macheta Hotel Monaco – Le Grand Bleu à Cap D’AilAtelierul nostru de machetare realizează machete de arhitectura atat la noi in tara, cat si in afara ei. Proiectul de fata fost comandat de catre un beneficiar din Monaco, Franta. Situat doar la cativa metri de Marea Mediterana acest hotel ofera toate facilitatile unui hotel de 5 stele. Vegetatia a fost realizata pe cat posibil asemanatoare cu cea din geografia regiunii, astfel incat sa aducă o nota cat mai aproape de realism.

Macheta s-a dovedit un real succes fiind o piesă foarte important în procesul de prezentare a proiectului. Arhitectii si inginerii proiectanti au nevoie de metode perfecte pentru a-si transmite intr-un mod cat mai atragator ideile potentialilor clienti. De multe ori ei aleg sa colaboreze cu firme de proiectare arhitecturala si machete de arhitectura, ce produc modele de inalta calitate.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești