PROJECTS

Macheta Hotel Sopra – Saturn, ConstantaSkyline-ul statiunii Saturn cunoaste un nou landmark arhitectural. SOPRA este cel mai recent si mai ambitios proiect rezidential din sudul litoralului, care propune clientilor o viziune unica si un nou concept de confort, la cele mai inalte standarde de proiectare si executie.

Prin anvergura sa, inaltimea considerabila, eleganta si pretiozitatea elementelor de arhitectura si finisaj, SOPRA va deveni si va ramane peste ani un reper emblematic al litoralului romanesc. Una dintre cele mai bune echipe de arhitecti, designeri si artisti plastici va coordona atat finisajele complexului, cat si finisajele interioare.

Machetele de arhitectura sunt o modalitate excelenta pentru designeri de a vedea o reprezentare 3D si de a se bucura de o senzatie fizica a modului in care un proiect de constructie urmeaza sa fie dezvoltat.

Impreuna cu randarile 3D, machetele de arhitectura reprezinta o alta faza a designului arhitectural care poate informa asupra modului in care arhitectul procedeaza in timpul procesului de creatie si constructie.

 

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești