PROJECTS

Macheta Imobiliare – Ansamblu Elite JuniorMachetele imobiliare sunt miniaturi ale cladirilor si a proiectelor imobiliare, cum ar fi complexurile rezidentiale, birouri, hoteluri, sau proiecte comerciale. Astfel, cu ajutorul machetelor imobiliare, cei interesati vor putea observa mai bine cum va arata si cum se va integra cladirea in mediul inconjurator si ce facilitati exista.

Machetele imobiliare sunt o parte esentiala in procesul de vanzare si marketing pentru dezvoltatorii imobiliari, deoarece ofera o perspectiva 3D asupra proiectului. De asemenea, ajuta la convingerea potentialilor investitori sa aleaga acel proiect.

Ansamblu rezidential Elite Junior este un mix intre confort si inovatie, datorita facilitatilor pe care le ofera in cadrul ansamblului si in proximitate. Toate imobilele din cadrul proiectului vor fi dezvoltate conform standardului nZeb, ceea ce asigura o reducere considerabila a costurilor cu energia. Energia necesara va fi asigurata prin panourile fotovoltaice instalate pe cladiri.

contact

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești