PROJECTS

Macheta Imobiliare ISG ResidenceAcest proiect este destinat agenției imobiliare ISG Residence.Aceasta macheta a clădirii arată structura unică proiectată a acestui nou condominiu de lux compus din două turnuri.După cum se vede în macheta, blocul de apartamente este proiectat astfel încât parcarea și intrările principale să fie găsite în mijlocul celor două turnuri care alcătuiesc structura generală.Acest concept este destul de unic în comparație cu cele mai multe apartamente unde intrările și parcarea sunt situate la marginea exterioară. Sunt incluse lămpile de parcare sau stradă și arbuști pentru a adăuga la designul general și ambianța inovativa a locului.

Designul inovator este cu siguranta una dintre atractiile cladirii, deoarece este ceva diferit si practic pentru cei care conduc masinile.În afară de parcarea principală din mijloc, există și locuri de parcare în jurul clădirii și o parcare subterană, astfel încât să existe suficient spațiu pentru toate vehiculele chiriașilor. Macheta arată, de asemenea, că zona din jurul condominiumului are o mulțime de verdeață, ceea ce nu numai adaugă la senzația “green”, și sprijină mediul înconjurător.

Clădirea este considerată a avea un total de unsprezece etaje, cu excepția parcării de la subsol. Incluse în cele unsprezece etaje sunt trei terase pe acoperiș. Pentru a oferi o prezentare mai realistă, au fost folosite modele de oameni și mașini reale, astfel încât oamenii să poată înțelege ceea ce arată proiectul atunci când este terminat și ocupat pe deplin.Iluminarea reală a fost furnizată, de asemenea, atât prin ​​lămpile stradale, cât și în unele încăperi, pentru a o face mai aproape de realitate și aproape de produsul finit.

Modelul clădirii este realizat din blocuri din lemn și din PVC. Modelele mașinilor, arborilor, oamenilor și lămpilor stradale sunt, de asemenea, fabricate din PVC. Fiecare parte a întregului model de clădire a fost vopsita în mod complex, pentru a captura pe deplin ceea ce arată clădirile reale. Toate culorile și nuanțele reproduc complet produsul finit. Acest model a fost creat într-un interval de 17 zile de către o echipă de arhitecți.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești