PROJECTS

Macheta Industriala SupercomSupercom ofera solutii de mediu eficiente si fiabile pentru a facilita reciclarea si eliminarea deseurilor. Compania are are experienta in indeplinirea cerintelor ridicate de sustenabilitate si se angajeaza sa ofere solutii ecologice responsabile pentru a satisface nevoile actuale si viitoare de reciclare pe piata a deseurilor.

O macheta industriala poate fi o replica exacta a tehnologiilor sau a constructiei de baza prezente sau poate sublinia un anumit aspect al produsului utilizand designul taiat, piesele de lucru sau luminile si sunetul care se emana de/in cadrul acestuia. Dacă produsul dumneavoastră este mic, tehnologiile utilizate ne permit să le mărim dimensiunea acestuia pentru a afișa piese complicate care altfel ar trece neobservate cu ochiul liber.

La fel, daca produsul sau proiectul este unul mare si dificil, un model industrial sau o macheta de acest tip, la o dimensiune mai compacta, va reprezenta designul acestuia intr-o forma mai usor de manipulat, transportat si de inteles.

contact

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești