PROJECTS

Macheta Metropolitan Residence Complex Rezidential BerceniDescrierea proiectului

Macheta este reprezentarea unui bloc de locuinte cu 10 etaje, la scara 1/100.

Au fost necesare aprox  20 de zile ca timp de lucru pentru clădire și împrejurimile care completează macheta. Iluminarea este realizată cu leduri folosite cu lumină calda ca si pentru iluminarea stradală.

Materialele folosite sunt: plexiglas alb cu ornamente din carton colorat, plexiglas transparent si MDF.

Ca elemente de anturaj, s-au folosit mașinuțe, stâlpi de iluminat și omuleți, iar spațiul verde din jurul clădirilor a fost reprezentat cu ajutorul unor bucăți de gazon sintetic.

Macheta contine si un capac transparent pentru protectie.

Acest proiect este o macheta detaliata al unui complex de apartamente cu unsprezece etaje conceput pentru cartierul Berceni din sudul Bucurestiului. Atat structura rezidentiala cat si peisajul se potrivesc foarte bine unul cu celalalt prin detalii si efecte adecvate.Macheta are doua circuite de iluminare pe baza de leduri: primul este pentru luminile interioare si are  tonuri calde, iar al doilea este pentru luminile stradale.Acest sistem de iluminare arata modul in care va arata proiectul in diferite momente.Micile leduri luminoase de exterior emuleaza lumina zilei si asigura iluminarea pe timp de noapte pe strada iar lumina interioara subtila imita conditiile de noapte.

Fatada este construita in culori si cu detalii diverse.Structura cu patru aripi contine parcari la parter iar balcoanele sunt orientate in toate cele patru directii ale proprietatii.Aceasta macheta este completata cu elemente de anturaj gata facute cum ar fi masini, copaci, iarba, oameni si stalpi de iluminat stradal.Aceste elemente de peisaj adauga  multa esenta de realism in acest model urban si demostreaza modul in care structura proiectului se armonizeaza cu mediul sau global. Folosind aceste elemente cat si o scara adecvata, macheta devine eficienta pentru prezentarea conceptului de proiect.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești