PROJECTS

Macheta Metropolitan Residence Mihai BravuAceasta este o macheta la scară arhitecturală a unei reședințe Metropolitan în Mihai Bravu, un nou proiect care urmează să fie amplasat într-o locație strategică în orașul propriu. Modelul este montat pe un suport de lemn, pictat în culoare neagră, iar imprejmuirea cladirilor este acoperită cu iarbă artificială.Modelul de autovehicule și copaci, care sunt vopsite în diferite culori, fac macheta urbană mai realista.

Există, de asemenea, câteva lumini LED în majoritatea camerelor, evidențiind caracteristica și aspectul machetei în timp ce este simulat iluminatul de noapte. Fațada este vopsită într-un ton albastru închis pe primul și ultimele două etaje, iar celelalte cinci etaje rămase în mijloc sunt vopsite în argint.Aceasta asigură armonie între proiect și mediul inconjurator.Cu prezența unor astfel de elemente, aceasta macheta este eficienta pentru reprezentarea conceptului de proiect imobiliar. Umbra argintului luminos pe exteriorul clădirii oferă un sentiment de securitate și acasă – lucru pe care o mulțime de structuri rezidențiale nu le oferă.
Există parcare la sol pe toate laturile și balcoane care privesc catre toate cele patru direcții.

Reședința metropolitană este o proprietate semi-închisă, cu pereți albi care înconjoară perimetrul.Puteți găsi două rampe inclinate în față: una pentru intrare și una pentru ieșire. Există, de asemenea, semi-rampe în partea din spate.Atelierul de machetare prevede un proiect care nu este doar atrăgător estetic cu combinația potrivită de culori, dar este, de asemenea, multifuncțional și face ca viața să fie mult mai convenabilă.A fost creata macheta, ca o reprezentare a modului în care clădirea este construită și finisata pe baza evoluțiilor viitoare.

Modelul de 9 etaje și 3 clădiri este propus să fie situat în apropiere de toate punctele importante de interes, inclusiv spitale, școli, centre comerciale, mall-uri, supermarket-uri și multe altele.Acest lucru îmbunătățește calitatea generală a vieții clienților, oferind acces rapid și ușor la facilități și utilitatile esențiale. Judecând după aspect, designul clădirii mărește spațiul de podea, iar dimensiunile reale pentru fiecare cameră pot varia de la un apartament la altul.Aceasta oferă locuințe pentru rezidenți, fără a se amesteca în spațiul celuilalt.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești