PROJECTS

Macheta Parc crangasiMacheta reprezintă un cadou pentru cineva care iubește foarte mult acest parc.Fiind cu adevărat unic, cadoul a impresionat prin modul în care a fost realizat, folosind doar texturi care să imite cât mai bine vegetația. Pentru acest lucru sau folosit gazon sintetic și mușchi sintetici de diferite culori amplasați în zona în care se află în realitate copacii, pentru acest lucru apelând la suportul Google Earth dar și la vizite la fața locului.

Siluetele blocurilor din împrejurul parcului au fost realizată doar ca nivel sugestiv tocmai pentru ca accentul să se pună în mod cromatic asupra a parcului.
Ca să adauge un plus acestei machete beneficiarul a dorit și realizarea unui sistem de iluminare cu stâlpi de mici dimensiuni pe bază de sistem led care sunt acționate cu ajutorul unui Switch.Macheta a fost realizată în decurs de două săptămâni, iar în momentul de față este amplasata în biroul celui care a primit-o cadou.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești