PROJECTS

Macheta Prediploma in Ruse BulgariaAcesta este un proiect pentru un cartier rezidential si de afaceri pentru orasul Ruse, Bulgaria.Macheta orasului indica cum ar arata zona construita si cum ar fi folosit fiecare spatiu din zona. Macheta acopera peste 3500 de metri patrati si capteaza punctul focal al orasului, o cladire comerciala cu 20 de etaje, construita geometric si unica, de mare inaltime. Aceasta cladire opteaza pentru utilizarea modelului geometric puternic pentru a crea o impresie vizuala indrazneata. In jur vor exista cladiri comerciale, de diverse inaltimi. Infrastructurile rezidentiale sunt imprastiate in jurul sau, deoarece clientul vizeaza un cartier comercial care va oferi locuri de munca. La capatul indepartat al machetei este prevazuta si o mica zona suburbana.

Pentru aceasta macheta urbana la scara de 1:1000 s-a folosit PVC alb pentru detaliile cladirii, iar baza a fost vopsita in negru, astfel incat sa se poata accentua diferitele strazi si blocuri. Fiecare piesa lipita a machetei este din plexiglas. Aceasta macheta a durat 15 zile pentru a fi finalizata.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești