PROJECTS

Macheta Proiect de Structuri PerformanteAceasta macheta de arhitectura este realizata pentru un proiect de structură de performanță, pentru o aplicație in construcții.Modelul proiectului implică elemente structurale, cum ar fi coloanele din oțel, îmbinările și grilajele deschise.Este vopsit în culoarea roșie, reprezentând o structură din oțel parțial oxidată pentru o prezentare mai realistă.

Modelul cu trei etaje, în formă de L, are 3 seturi de grătare de oțel, capabil să dețină o cantitate decentă de trafic și încărcare, cu 5 panouri de grătar din oțel pentru fiecare podea / set. Panourile sunt ușor înclinate, cu marginile ascuțite ale panourilor pătrate care se extind la suprafață.Există structuri de sticlă pe ambele părți care acționează ca protecție împotriva căderii.Modelul modelului L îi permite să acționeze ca o structură autonomă.Cu toate acestea, aceasta face de asemenea un impresionant atașament la clădirile în formă de L, care sunt comune în zilele noastre.

Pe o parte a modelului, puteți găsi scânduri din oțel înclinate care acționează ca scări pentru a permite accesul ușor la diferite nivele ale structurii. Acest lucru permite transportul ușor al materialelor în sus și în jos, în special prin utilizarea unei scule cu roți, cum ar fi o roabă.Proiectarea structurii este propusă pentru a susține o cantitate semnificativă de materiale de construcție și de încărcare.De asemenea, este conceput pentru a transporta materiale către o construcție de clădiri prin adăugarea acesteia ca atașament.

Acest model-macheta detaliat și artistic de structură de performanță are drept scop realizarea unei reprezentări realiste a structurilor metalice utilizate în mod obișnuit în proiecte de construcții de clădiri, fabrici, precum și în depozite.Echipa de arhitectură a asigurat o atenție deosebită detaliilor din grinzile de oțel ale modelului, articulații, scări, structuri clare, grătare de oțel, material de acoperiș plat și alegerea culorii. Ei speră că acest model poate oferi un ajutor semnificativ în timpul construcției și în alte scopuri.
Materialele folosite pentru acest model sunt MDF (fibre de densitate medie), un material utilizat în mod obișnuit pentru a crea modele arhitecturale, și plexiglas pentru structurile din sticlă transparentă. Modelul este montat pe o bază de polistiren. Din punct de vedere aerian, puteți vedea designul acoperișului plat al structurii, care oferă o protecție suficientă împotriva căldurii și a ploii. Cu toate acestea, laturile sunt încă expuse, lăsându-le astfel deschise diferitelor elemente exterioare.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești