PROJECTS

Macheta Axxis Nova Resort and Spa – Mamaia NordAXXIS Nova reprezinta cel mai nou si high-end Concept integrat din Romania: un resort compus din 6 blocuri cu apartamente de lux si un hotel de 5* care va oferi servicii la cel mai inalt nivel.

Pozitionarea ideala si facilitatile fara de cusur vor fi polul de atractie principal pentru turistii care vor dori sa isi petreaca vacantele pe malul Marii Negre, la un standard nemaiintâlnit pâna acum in România.

Machetele de arhitectura nu lipsesc azi din prezentarea proiectelor de constructii de natura diversa, pentru ca aduc cu ele o serie de beneficii pentru intreprinzatori, dezvoltatori, investitori, clienti, institutii si public, dupa caz.

Sunt tangibile si se construiesc cu scopul de a arata conceptul general clientilor, publicului si posibililor investitori. Se pot utiliza pentru a prezenta o idee arhitecturala, pentru a obtine o autorizatie necesara de constructie, de a castiga interes in vanzarea locuintelor si chiar de a vinde locuinte din stadiul de proiect.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești