PROJECTS

Macheta ansamblu Rezidential – MonacoAtelierul nostru de machetare realizează machete de arhitectura atat la noi în țară, cat și în afara ei. Aproximativ 40% dintre machete sunt realizate pentru beneficiari din Europa. Proiectul de față fost comandat de catre un beneficiar din Monaco, Franta. Situat la câteva sute de metri de Marea Mediterană acest ansamblu rezidențial impresionează prin arhitectura deosebită a acestor locuri.

Mărimea complexului imobiliar fiind destul de mare a fost aleasă scara 1 la 150 scară care permite realizarea unor detalii importante precum balustrade texturi de piatră pentru ziduri precum și zona de piscină unde au fost amplasate șezlonguri și umbrele în miniatură. Pentru a scoate în evidență volumetrie au fost amplasate lumini în interiorul blocurilor precum și stâlpi de iluminat stradali.

Vegetația din machetă a fost realizată pe cât posibil asemănătoare cu cea din geografia regiunii, încercând să aducă o notă cât mai aproape de realism.
Macheta sa dovedit un real succes fiind o piesă foarte important în procesul de vânzare.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești