PROJECTS

Macheta Rezidentiale Swiss LakeAceasta machetă este o altă creație al atelierului de machetare Blueprint Architecture.Compania contractantă a creat un model la scară largă de case și vile moderne care vor crește în curând în Romania.Resedintele menționate vin împreună cu trei clădiri de condominiu și 10 vile tip bungalow cu spații de parcare spațioase.

Clădirile condominii au o arhitectură semic Victoriană cu trei etaje.Clădirile sunt pictate în alb, conferind întregii clădiri un design sofisticat. Zonele de balcon sunt proiectate după interiorul modern japonez, ceea ce adaugă mai mult la simțul luxos al clădirii.Fiecare unitate de condominiu vine împreună cu un balcon personal, cu vedere la lacul elvețian.De asemenea, are un spațiu comun de parcare, care este prevăzut pentru locuitorii din spatele fiecărei clădiri. Fiecare unitate este spațioasă și perfectă pentru o familie mică. Fiecare etaj are trei până la patru unități de condominiu, complet dotate cu CCTV și personal de securitate care asigură siguranța persoanelor din interiorul clădirii.

Vila este proiectată după o arhitectură modernă minimalistă, făcând-o să pară sofisticată și homey în același timp.Fiecare vilă are o priveliște spațioasă și o curte interioară.De asemenea, are garduri albe, asigurând siguranța locuințelor care locuiesc în interiorul acestor case de lux. De asemenea, are un garaj privat. Pentru persoanele cu animale de companie, aceasta este o zona perfecta pentru tine si familia ta.

Comunitatea Swiss Lake vine, de asemenea, împreună cu mai multe facilități, cum ar fi un clubhouse pentru activități comunitare.Clădirea menționată este situată în spatele clădirilor de condominiu și alături de reședințele vilei.De asemenea, are o piscină comună pentru rezidenți.Această amenajare este situată în fața condominii, înconjurată de parcuri minuțioase spațioase.În general, această reședință găzduită vine cu o ambianță prietenoasă cu mediul. De asemenea, este echipat cu cele mai bune echipamente de securitate și personal comunitar pentru a vă asigura siguranța că sunteți familie.

Este un design elegant, cu o configurație generală elegantă și un aranjament strategic.Fiecare detaliu este bine gândit. Este un model care niciodată nu reușește să lase o impresie nedorita.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești