PROJECTS

Macheta sala de Evenimente – Greek BallroomAceastă machetă de arhitectura reprezintă un proiect pentru un Ballroom. Beneficiarul a vrut ca cele două hale să fie transformate în spațiu unde vor avea loc evenimente precum nunți sau seri de întrunire. Macheta este una conceptuală realizată aproape în întregime din plexiglas alb mat și cu baza din carton passepartout.

Iluminarea machetei sa făcut cu leduri cu lumină caldă, care se îmbină foarte bine cu vegetația realizată din Licheni de culoare crem gălbui. Macheta va fi prezentată în cadrul târgurilor naționale și locale de nunți și îi invită pe vizitatori să vadă spațiul în care este posibil să își desfășoare nunta sau alte activități.Timpul de realizare a machetei a fost de aproximativ două săptămâni și s-a dovedit a fi un real succes. Este a doua machetă realizată de atelierul nostru pentru târguri de acest fel.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești