PROJECTS

The H and L residences Central District Lagoon CityMachetele arhitecturale sunt mici constructii ce pot fi realizate la scari diferite, pentru a putea reda cat mai bine viitoarea constructie sau viitorul proiect. Macheta este una dintre cele mai folosite strategii de marketing in randul dezvoltatorilor, putand maximiza veniturile intr-un timp foarte scurt.

Machetele prezinta numeroase avantaje pentru o afacere si pot fi folosite cu succes la targurile de imobiliare, expozitii sau pentru atragerea investitorilor.

Alaturi de o macheta arhitectuala vei putea sustine o prezentare profesionista, astfel incat si persoanele care doresc sa investeasca vor fi impresionate de modalitatea unica de informare si vor intelege mult mai bine ceea ce doresti sa comunici.

Cu ajutorul unor experti in domeniu, vei putea realiza proiectul tau la orice dimensiune doresti, putand in acest fel sa il observi indeaproape. Poti adauga nenumarate elemente pentru a-i da viata, de la spatiul verde din jur pana la iluminatul exterior si interior.

Machetele arhitecturale pot fi realizate la dimensiuni de la 1:200 pana la 1:50, iar in cazuri exceptionale se pot personaliza la cerere in marimea dorita.

Indiferent de indemanarea ta de a putea convinge investitorii sa se aventureze impreuna cu tine in proiectul vizat, o macheta de arhitectura iti va fi cel mai bun partener, reusind impreuna cu aceasta sa valorifici si sa maximizezi eficienta strategiei de promovare.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești