PROJECTS

Macheta Statie de Captare a CO2O statie de captare si purificare a dioxidului de carbon (CO2) este o instalatie sau un ansamblu de tehnologii care are ca scop captarea dioxidului de carbon din atmosfera si purificarea acestuia pentru diferite scopuri, precum reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera sau utilizarea CO2-ului captat in alte procese.

Aceste statii sunt proiectate pentru a ajuta la combaterea cresterii nivelului de CO2 in atmosfera, contribuind la reducerea impactului schimbarilor climatice.

Statiile de captare si purificare a CO2-ului reprezinta un domeniu de cercetare si dezvoltare din ce in ce mai important in contextul schimbarilor climatice si a eforturilor de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera pentru a limita incalzirea globala.

Machetele industriale pot include detalii precum echipamente, masini, sisteme de transport si infrastructura. Spre deosebire de machetele imobiliare, machetele industriale sunt esentiale in procesul de proiectare si optimizare a facilitatilor industriale, deoarece ofera o perspectiva foarte clara asupra modului de functionare a acestora.

Astfel, inginerii si proiectantii folosesc machetele pentru a reusi sa evalueze eficienta proceselor, pentru a planifica distributia spatiului si pentru a identifica potentiale probleme inainte de inceperea constructiei.

contact

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești