PROJECTS

Macheta Cartier Rezidential Ghencea Impact ImobiliareAcest model de scară arhitecturală ne arată cum o întreagă zonă urbană de locuit va arăta atunci când va fi finalizată.Incluse în model sunt toate structurile si construcțiile din zona de locuit, precum și străzile.Designul întregii zone este acoperit în macheta, așadar spectatorii vor ști  cat de realist va arăta întregul complex.

In primul rând, să aruncăm o privire asupra împrejurimilor.Modelul de scară ne spune că dezvoltatorul este un avocat al „go green”  putându-se număra copacii care au fost plantați în jurul terenului  și iarba care acoperă peste 50% din teren.Copacii au fost aranjați în rânduri în jurul campusului clădirilor și străzilor.

Privind străzile, există o anumită schemă a traficului care a fost creată, așadar vehiculele  vor ști cum să parcurgă spațiul.Există câteva drumuri principale care pot fi parcurse prin întreg campusul și câteva drumuri mai mici care duc printre clădiri.Modelul de scară, de asemenea, ne arată că există locuri de parcare lângă și peste clădiri unde pot fi parcate mașinile.De fapt, modelul  chiar are mașini mici parcate în aceste zone,  așadar putem vedea într-o manieră realistă plasarea vehiculelor în campus.

În ceea ce privește clădirile, putem vedea că fiecare dintre ele sunt colorate cu alb și pot fi găsite peste tot campusul.O adevărată caracteristică interesantă a clădirilor din această scară este că toate au lumini încorporate.Acest lucru ne permite să avem o întreagă și realistă priveliște asupra a cum va arăta fiecare clădire odată construită pe deplin.

Per  total, întreaga zonă urbană de locuit ne oferă senzația de lux.Cu combinațiile sale de verdeață, structură arhitecturală de lux și o foarte urbanizată schemă a traficului, întreaga zonă este minunat construită și foarte sofisticată în termeni de design.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești