PROJECTS

Macheta Complex Rezidential Artemple SalajuluiProiectul Art Temple Residence 2 este conceput si dezvoltat pentru a garanta clientilor o atentie deosebita atat in implementarea proiectului cat si pentru realizarea unui imobil elegant cu apartamente deosebite ca design si functionalitate.

Structura de rezistenta a constructiei este realizata din pereti structurali din beton armat, conectati la nivelul planseelor prin intermediul unor grinzi si plansee de beton armat monolit.

Inchiderile exterioare si interioare sunt realizate din blocuri ceramice porotherm pentru o rezistenta Pardoseala si balustrada balcoanelor sunt realizate unitar pentru toata cladirea conferind acesteia un impact vizual simetric.

Spatiile comune sunt finisate cu materiale durabile si usor de intretinut, oferind in acelasi timp o ambianta placuta. Printre acestea regasim piatra naturala si gresia ceramica de trafic intens pentru pardoseli si vopsele decorative si lavabile pentru finisarea peretilor si tavanelor.

Proiectul a fost realizat in aproximativ 25 zile si este construita din Plexiglas, MDF, mucava, iarba artificiala, copacei si alte elemente de anturaj.Pentru protectie I s a montat un capac din plexi transparent.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești