PROJECTS

Macheta Casa BaneasaMachetele demontabile reusesc sa scoata in evidenta detalii precum tamplaria geamurilor, finisajele de pardoseala (cum este parchetul orientat catre o anumita directie), iar prin folsosirea de elemente de anturaj precum oameni, mobilier, plante, se da o nota de realism machetei, si totodata impresioneaza vizual prin detaliu.

Este mult mai util realizarea unei machete la scara intr-o faza premergatoare constructiei, pentru ca in acest moment se pot vedea eventualele greseli de proiectare, si se pot vedea proportiile de gabarit ale camerei, si cat de mult loc ocupa mobilierul sau alte elemente in spatiul destinat locuirii.

In cadrul targurilor imobiliare, firmele de constructii si investitorii din domeniul imobiliar incearca sa prezinte posibililor clienti produsul pe care vor sa il vanda intr-un mod cat mai interactiv si cat mai simplu de inteles.

Din acest motiv machetele de case demontabile au rolul de a arata unui cumparator cu vedere slaba in spatiu si care intelege mai greu un plan de arhitectura, modul in care o casa este compartimentata, si proportia dintre camere.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești