PROJECTS

Macheta Hotel MunteniaO macheta de arhitectura este in esenta o reprezentare tridimensionala a unui proiect de constructie care se propune la un moment dat. Atunci cand ai in fata o macheta arhitecturala, poti vedea dimensiunea potentiala si designul unui proiect de constructie sau design interior.

Contrar aparentelor, machetele de arhitectura nu sunt numai pentru dezvoltatorii imobiliari sau pentru arhitecti. Te-ai gandit vreodata sa faci cuiva cadou o macheta de arhitectura?

Poate exista situatia in care vrei o macheta pur si simplu pentru tine. Fie esti colectionar, fie iti plac lucrurile in miniatura, de ce sa nu iti faci chiar tu un cadou pe care sa-l pastrezi toata viata?

Indiferent catre cine se va indrepta cadoul cu macheta, reactia celui care o primeste, cu certitudine te va incanta. Este aproape imposibil sa nu iti placa lucrurile reprezentate in format mic, insa cu extrem de multe detalii, bine definite.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești