PROJECTS

Macheta Centru Balneoclimateric ConstantaAcest centru spa se afla intr-o locatie excelenta din orasul Constanta, pe malurile Marii Negre si va reprezenta punct de referinta nou pentru industria de masaj si spa. Aceasta facilitate, care ofera o multitudine de servicii potentiale, este gazduita intr-un cadru linistit si mai indepartat, pretabil pentru o viitoare extindere. Centrul se poate mandri cu modelul sau de structura clasica ce aduce in interiorul sau aerul liber de afara si culorile pamantului care sa stimuleze simturile naturale. Centrul va avea compartimente destinate pentru servicii de infrumusetare, spatii pentru echipamente si alte dotari necesare serviciilor.

Principalele elemente de mediu joaca un rol esential in transformarea acestui centru spa intr-o realitate. Depasind granitele excelentei si pentru a minimiza unele dezavantaje, arhitectii vizionari, care au proiectat acest centru spa, au inclus in macheta toate detaliile, incepand cu accesorii si echipamente, fluxul de trafic, vecinatati si pana la dimensiunile camerelor.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești