PROJECTS

Macheta Centru de Echitatie in St Lorenzen AustriaAceasta macheta include designul pentru parcele functionale, inclusiv locuri de parcare, grajduri, o zona functionala si o arena de echitatie pentru Centrul ecvestru situat in St. Lorenzen, Austria. Macheta utilizeaza materiale cum ar fi copaci-fir, masini confectionate din hartie cat si materiale de constructie stabile. Grajdurile pentru cai sunt sustinute pentru a avea grinzi inclinate si sunt prevazute cu mai multe cadre de ferestre pentru optimizarea iluminarii naturale. Spatiile de depozitare pentru hrana animalelor, a consumabilelor si a echipamentelor sunt prevazute cu dimensiuni generoase.

Pentru a respecta facilitatile moderne necesare pentru cai, aceasta macheta are, de asemenea, si grajduri cu acoperisuri inalte ce asigura circulatia si calitatea aerului in interiorul acestora. Terenul cu forma ovala pentru calarie ofera noua cercuri conectate cu arena de echitatie. De asemenea, arena este in concordanta cu standardele internationale ce prevad (nu in scara machetei) 20 de metri latime si 60 de metri lungime. Hipodromul, zona de plimbare a cailor, este situat in aer liber. Arhitectii care au colaborat pentru realizarea acestei machete nu au urmarit doar avantajul calaretilor ci si au promovat, in mod eficient, dezvoltarea sistemelor de ventilatie pentru cai cat si asigurarea de lumina naturala pentru acestia.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești