PROJECTS

Macheta Proiect Gara Basarab Bucuresti 

Acest proiect este o macheta arhitecturala pentru Gara de la pasarela Basarab din Bucuresti.Acesta va fi construita intr-o zona cu trafic intens, chiar langa pasarela Garii de Nord. De aceea, designerii au fost deosebit de atenti in alegerea designului si a materialelor si s-au decis asupra unui design modernizat si sofisticat pentru aceasta gara. Culorile principale sunt alb si gri pentru a face ca structura sa fie cat mai clara.Designul insusi este structurat in mod corespunzator. Intrarea in statia de metrou este reprezentata de o cladire cu acoperis curbat.

Platformele si barierele sunt realizate din pexiglass taiat iar platforma are acoperisul din plastic curbat. In afara intrarii principale exista un parc mare in care au fost incluse elemente suplimentare cum ar fi vegetatie, vehicule, cladiri, pasarela, etc ce au fost asezate in jurul garii pentru a face ca macheta sa para cat mai realista. Vegetatia este facuta din spuma Styrofoam vopsita in negru si este pozitionata strategic in parc.Cladirile inconjuratoare, atat cele din fata cat si cele din spatele garii sunt pictate si acestea tot in culoare neagra.Pasarela este foarte detaliata, folosindu-se siruri de corzi si Pexiglass.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești