PROJECTS

Macheta Centru de SanatateAceasta macheta a avut la baza un anumit concept pentru crearea unui centru de sanatate.Avand culorile rosu si verde ca si culori de branding, acest centru de sanatate prezinta un design elegant si modern. In timp ce rosul reprezinta putere si curaj, verdele reprezinta vindecarea, viata si energia.Aceste doua se completeaza reciproc si se potrivesc cu tema culorilor centrului de sanatate. Structura de ansamblu este o combinatie dintre o cladire cu un etaj si o alta zona spatioasa, cu un singur nivel. Macheta arhitecturala conceptuala este realizata din material extrem de versatil si durabil, respectiv plexiglasul.

Folosind tehnologia de top cu laser si tehnologia mecanica, piesele sunt taiate si construite impreuna pentru a forma structura generala. Sistemul de iluminare bazat pe leduri este utilizat pentru a ilumina exteriorul si interiorul cladirii iar detaliile de peisaj cat si elementele de anturaj, in special oamenii, ofera posibilitatea comparatiei proportionale cu centrul de sanatate si a imprejurimilor acestuia.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești