PROJECTS

Macheta Cladire Birouri Bavaria Office Center BerceniAcesta este un proiect propus pentru modernizarea centrului cu denumirea de „Bavaria Office Centre” din Berceni, Bucuresti. Fabricat din otel inoxidabil si avand geamuri de inalta performanta din zinc patinat, centrul de birouri ofera atat o impresie clasica cat si o durabilitate remarcabila si se potriveste cu aspectul zonei din jur. Suprafetele metalice reflexive si zincul patinat sunt folosite pentru construirea partii de est a cladirii, simbolizand ritmul de viata si activitatea corporatista din interior acesteia. In ideea de a reflecta clima imprevizibila a Bucurestiului, materialele utilizate confera o calitate dinamica ce permite cladirii de birouri sa se plieze cu mediul natural si cu conditiile climatice.

Astfel, centrul de birouri nu se schimba numai pe parcursul zilei, ci isi transforma atmosfera noaptea si, de asemenea, se transforma de la un sezon la altul. Tavanul se imbina cu peretii si realizeaza o structura solida si uniforma oferind spatiu si permitand cu usurinta orientarea oamenilor – angajati si oaspeti – prin punctele sale de intrare. Proiectul utilizeaza materiale de prima clasa, provenite din tara de origine.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești