PROJECTS

Macheta Centru ViticolDescrierea Proectului:

Acest model arhitectural portretizează o mare si frumoasă vinărie modernă.Clădirea are multe etaje unde deținătorii pot să-și cultive și afișeze delicioasele lor vinuri. Acest model a fost creat din PVC  alb și pfl cu un strat de vopsea. Munca pictatului este foarte complicată și prezintă mai multe umbre de gri. Baza este creată, de asemenea, din lemn cu o producție finală robustă. În intregime, modelul a fost creat în 4 zile.

Când privești structura clădirii, iese în evidență faptul că arhitectul dorea să creeze un tip de vinărie mai modernă și industrială, în comparație cu alte vinării vechi găsite la ferme. Întorcându-ne la timpurile vechi, vinăriile sunt actual case mari ce au echipamentele și materialele necesare pentru a face vin. Cu toate acestea, designul seamănă mai mult cu un centru de convenții în care poți nu doar sa faci vin, ci poți, de asemenea,  să le permiți oaspeților tăi un loc în care să poată savura un pahar de vin fin.Acest lucru oferă o atmosferă mult mai comfortabilă și sofisticată, care constă în ceea ce se presupune că ar reprezenta un pahar de vin proaspăt.

După  cum poți observa în model,  poate fi găsită o rampă în partea structurii. Acest lucru indică existența unui  beci subteran în care poți accesa partea inferioară a vinăriei. Rampa permite, de asemenea, vehiculelor să meargă în partea inferioară a clădirii din moment ce zona inferioară este locul de unde toate echipamentele și materialele sunt livrate.

Arhitectul a creat acest proiect pentru a industrializa vinăriile clasice și pentru a adăuga un stil nou și mai modern a artei clasice de vinificație. Obiectivul arhitectului de a face o producție de vin mai eficientă prin crearea unei structuri mai bune ce este mai sistematică și contemporană în comparație cu vinăriile care au fost utilizate în trecut.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești