PROJECTS

Macheta Demontabila Cladire de Birouri Grecia







 

Descrierea Proectului:

Construcțiile grecești sunt mereu în topul preferințelor fiecărui arhitect când proiecteaza structuri arhitecturale. La fel ca acest model, structura a fost creată pentru a arăta proiectul unei foarte sofisticate clădiri de birouri care este foarte inspirată de influente vestice, dar si cu elemente din arhitectura greaca. Acest model de scară, spre deosebire de multe altele, a fost creat pentru a fi demontat, așadar spectatorii pot vedea interiorul. Acest lucru le permite clienților să arunce o privire atât în interior cât și în exterior.

Putem vedea de la depărtare ca designul clădirii de birouri împrumută influențe din arenele ți structurile grecești în timp ce sunt combinate albul și maroul închis în schema sa de culori. Alte urme ale influenței grecești pot fi văzute, de asemenea, în structurile și modelele formate la etajul campusului exterior clădirii.

Când demontați primul nivel, veți putea vedea ultimul etaj al clădirii. Putem observa că interiorul are balustrade și stâlpi. Observăm, de asemenea, mai multe camere și holuri în care oamenii se pot mișca împrejur. La două capete ale structurii în formă de V sunt balcoanele cu terasă. Acestea, care au podea din lemn de culoare închisa, pot fi văzute la fiecare etaj și sunt mai proeminente decât cele din podea mai înaltă decât cea care adaugă arhitecturii un stil grecesc. Dacă demontați celelalte etaje  vei vedea că toate au celași design ca etajul menționat anterior. Singura diferență este că, dacă mergeți în jos, fiecare etaj devine mai lung. De asemenea, un set de scări poate fi văzut în mijloc, funcționând ca nod  de circulație. Având în vedere că nu există modele ale oamenilor care să se miște în juruc campusului, putem schișa deja felul în care va decurge munca în această clădire prin simplul fapt de a demonta fiecare etaj. Ceea ce este convenabil este faptul că putem vedea exteriorul, interiorul și întregul complex fiind stricat de la cele mai complicate detalii. Cu toate acestea, ne va fi ușor să ne imaginăm felul în care vom lucra și parcurge întreaga zonă, doar privind macheta.

Ne gasesti și pe Facebook, Linkedin și Youtube

Dacă vrei să vezi ultimele noastre proiecte, să fii la curent cu ultimele noastre noutăți sau pur și simplu îți place de noi și vrei să ne urmărești